dear my visitors and readers

do read.
do learn something from this blog.
do comment for improvement.
hontouni arigatou! :)

20090625

kejap.

haha!
minggu first balik rumah kejap. err.. singgah. sebab x bermalam.
minggu 2nd tak singgah.
minggu ni singgah lagi!

semalam dah main bola jaring!! best! aku jadi C.

lagi, medical check up minggu 2nd masuk situ, tulang aku bengkok. hehe. normal ye.

lagi, first week kat situ, tak rasa macam kat negeri sendiri. rasa macam luar negeri je...
roomate aku, 1 perak, 2 kedah. -.-"

lagi... semalam, malam tadi, dah test mathematics al-gebra and geometri bab number system and ape ye... haha. lupa. :P

lagi, budak kelas aku ada 32 orang. 22 orang perempuan. kira sendiri. 13 orang menunggu jawapan
IPGM. hahaha!

lagi... budak kelas aku tahun lepas masuk situ jugak! satu kelas!!! aku ingat dah tak jumpa dah...
pulak tu orang yang aku ingat takkan jumpa dah. haha. budak lelaki.
budak lelaki yang sekelas darjah 6 pun sekelas jugak.
senior aku, lelaki jugak belajar seberang tempat aku.
aku terfikir, mana sisters yang aku kenal?? wawa~

ok ah.

nak solat zuhr. nak balik kolej. ada kelas jam 16 nanti. calculus.

all the best.

tajdiid niyyah.

insya Allah cuti tengah julai! ^.^

3 comments:

Ftn Fth said...

aku cuti 18 july
:(

cik siti daffodil said...

salam..
dik,awak ktne ye skrg??
lme xdengar cte..

sufiyyah zulkifli said...

fatin : aku, ikutkan tempat aku belajar hari tu, 16 Julai cuti. tapi, tempat yg akan datang, maybe ogos. ^.^

k.ummu : salam 'alaik. sy hr tu asasi kat UM kampus Nilam Puri. :)
sy dah send e-mail kat akak.