dear my visitors and readers

do read.
do learn something from this blog.
do comment for improvement.
hontouni arigatou! :)

20090512

dia.

hurnm.

aku nak copy paste IM aku dengan seorang manusia ini.

aku tak faham. ?

bermula begini,

aku, 4/28 : REUNION SRIA BATCH 8. * tarikh : 30 april 2009 * masa : 9.00 pagi hingga [ - ] * tempat: SRI PERMAI CHALET @ RESORT. * bayar : RM5.00 DESCRIPTION - 1. TEMPAT : bersebelahan @ berjiran dengan SUDARA BEACH RESORT. hanya itu yg termampu. 2. MASA : minta tepati masa. 3. BAYARAN : hal ni, minta maaf sgt2, mmg x dapat dielakka. budget kita rm200, tapak sahaja dh around rm150.00. kerana - untuk mendapatkan tapak, haruslah wajib menyewa sekurang2nya satu chalet [ rm60 ] kadar bayaran yang dikenakan untuk satu kepala adalah rm2.00. jadi,, kiralah ye.. blm lg makanan, mintak maaf sgt2, harap memahami. * P/S : antara aktiviti yg pasti ialah : game tukar2 hadiah, n halaqah,majlis ini juga adalah sbagai majlis terakhir sblm melangkah ke universiti.

dia (4/29/2009): ana bkn batch 8 sria. ana smia..

aku (4/29/2009): jadi, xperlu la hadir.

dia (4/29/2009): pergh.nyus0h k0 aku jah

aku (4/29/2009): xpayah la balas lainkali. kan dah tulis batch 8 SRIA. not SMIA.

dia (4/29/2009): blah la.xd0k ore nk g eh.

aku (4/29/2009): baik mr. *****. selamat menjaga al-qur'an.

dia (4/29/2009): sbuk r mu ni.

aku (4/29/2009): memang sibuk pun

dia has signed out.

hari ini,

dia(5/12/2009): Hiii
BUZZ!

aku (5/12/2009): ya.

dia (5/12/2009): Wak gap0?
BUZZ!

aku (5/12/2009): membaca

dia (5/12/2009): Bac0 gap0?
BUZZ!

aku (5/12/2009): blog.

dia (5/12/2009): Duk um0h k0 tu?
BUZZ!

aku (5/12/2009): ya.

dia has signed out.

dia (5/12/2009): gap0 pl0p??

aku (5/12/2009): gapo plop ga[po?

dia (5/12/2009): ttibe je ya pesal?

aku (5/12/2009): dah kamu tanya, "duk rumah ko?" jawab la, "ya!"

dia (5/12/2009): eh,bl0 mas0 aku tany0?? mu ni plik la..

aku (5/12/2009): dia: Duk um0h k0 tu?

dia (5/12/2009): mu slp 0re..buang mas0 jah tny0 bnd02 gtu..

aku (5/12/2009): sukahati

dia has signed out.

dia (5/12/2009): Duk um0h ke?
BUZZ!

aku (5/12/2009): ya.

dia (5/12/2009): Duk bace bl0g lg ke?

aku (5/12/2009): ya.

dia has signed out.

-----------------------------------------------------------------------------

hairan akuh.

patut tak aku ignore je dia ni?

mungkin delete je terus dari list YM aku, ye tak?

heh. hati, kamu tak perlu jawab la lain kali. ignore je.

....
abaikan

....

14 comments:

deeya. said...

lawak r pyah....

suko aku,...

kah3....

ignore je la..
x betol tu...

sufiyyah zulkifli said...

permanently offline memadai lah kut.
kan madihah? *suko*

deeya. said...

betol3....

batch 8 sri n smi said...

hahaha.
sy mengenali.
siapakah itu~
nakap d0h etep..
nge ayt first~huhu..
wat x laye jah y0 tu tuhs~
klu y0 wat hal kali lg~
mapuh skali!
biar sel0k!
huhu..RASAIN LHO!huhu..hahaha..lw0p lar pl0p ser0..

aleasofea said...

ym? suka berym ek?
mmg best tp make sure dgn org kenal btg hidung jer..mlmh byk pengalaman pahit la pasal ym ni..so jaga2..

org kat luar tu, ramai yg jahat..

Ftn Fth said...

huh
kalo aku, del n block terus
masok ignore list
kep ati nga ore gni

tibo2 aku plop hop emo nk mrh2 ni. hurm

sufiyyah zulkifli said...

madihah : ^^V peace no war kan? aha3

b8SRI&SMIA : hehe. syhh.. senyap2 suda! ;p malas nak mapuh la ore gitu. tak dok sense of humour. he3.

mlmh : ^-^ suka sangat berYM.
tapi skrg ni tak cari sgt org baru. slalu IM dgn yang dah lama kenal... yang baru pun biasanya perempuan je lah. IM yg entri ni, dia tu rakan sekelas saya dlu tu... hehe..

fatin : tak cool la buat gitu. haha! aku ingat nak delete jugok, tapi, rasa macam.. hurnm. biar lah. permanently offline tu memadai lah kut. har3.

kaamyl fauzi said...

well, he needs a life ;)
salam alayk

sufiyyah zulkifli said...

k.kamel~ salam 'alaik. he needs a life? means?

aleasofea said...

rakan sekelas? aik leh gaduh ker? aiya..apa citer nie..

ash of wrath said...

he need to go on therapy
precisely
all i need to say is
IGNORANCE IS BLISS

WF:ciktim said...

semula2 suh dia check history mesej dia..
kalu dia xsave..
mu la kopipasta..
mapuh je habis-habisan..
pahni bila dia balik minda sedar, dia ok pulok.
hahahaha~

kaamyl fauzi said...

orang yang buat perangai macam kena PMS ni selalunya 'takde life'. maka dia akan kacau hidup orang lain tak pasal2. so fingers crossed, just hope he'll settle with his own soon.

ps. just call me kamel :)

sufiyyah zulkifli said...

mlmh linda ~ hehe. xde cerita apa pun. cuma tak faham tu je la. bekas rakan sekelas. :D

asiah ~ hurnm. betul. therapy komunikasi. he3.

cik momo ~ well... dia mmg sgt leceh. --"

kamel ~ huk3. akan cuba biasakan panggil kamel. >.< haha. PMS. owkay~